Hányinger, hangulatrombolás, megerőszakolt Oblivion - Avagy hordómellű pixelleánykák

Ezer éve nem tettem tiszteletem Cyrodiilban, ebből adódóan az Oblivion modder világtól is már régen eltávolodtam. Ami azt illeti, már évekkel ezelőtt feltűnt, hogy az Oblivion modok soha nem fognak a nyomába érni a lassan 10 éves Morrowind-hez készített modoknak. Mi több, a napokban a TesNexus-on tett látogatásom során arra lettem figyelmes, hogy itt Oblivion címszó alatt deviáns hülye gyerekek linkelgetnek képeket bugyuta anime karakterekről, kislányarcú hordómellű pixelpinákról, plüssmackót szorongató homokos (vagy emós, nem tudom) képű cyrodiil bajnokokról. Mi történt? Idáig süllyedt az Elder Scrolls játékok rajongói tábora? Tényleg ez a szint, hogy a végletekig profi módon kidolgozott háttérvilággal, művészeti megvalósítással rendelkező szerepjáték mesterművet kell így megerőszakolni?

Mielőtt jönnének az ügyeletes balfaszok le kell szögeznem, hogy semmi bajom az animével. Ellenben semmi keresni valója nincs Tamrielen, ahogy a Fallout univerzumban sem. Igen, maradi öreg szerepjátékos vagyok, nehezen veszi be a gyomrom az ilyen kavarodást. Ahogy Riviai Geralt kezében sem látnék szívesen szívecskés párnát, úgy Tamriel elfjei se legyenek már biciklikormány fülű kislányok hordómellű csecsekkel. Ízléstelennek tartom.

De hogy értsétek mi forralta fel a Telvanni ősmágus agyvizét, íme néhány ízelítő a manapság divatos mocsokból. Az alábbi képek mind az Oblivion-ból valók, jó mi?
Na jó, ennyi szerintem elég volt ebből a mocsokból. Ha valaki talált hivatkozást az Elder Scrolls-ra az alábbi képeken, annak gratulálok. Ha nem a TesNexus-on lenne, én is nehezen hinném, hogy ez márpedig Oblivion.

Hogy még egy lapáttal dobjak az emésztőgödörbe, halkan megjegyzem, hogy a TOP 100 Oblivion mod között igen előkelő helyen szerepelnek a csupasz nők, a pornográf modok és egyéb hasonlók. Azt értem, hogy az internet 90%-a pornó, de már tényleg itt tartunk, hogy a játékokból is ezt csinálnak? Érthető, hogy pár hónapja Robin Scott, a TesNexus alapítója megtiltotta a pucér képek feltöltését.

De hogy jópofa dologgal zárjam levelemet, hadd tegyek említést Mr. Siika-ról, aki szép nagy pofont kavart le a pixelbarátnőkre és pixelpinákra izguló nyomorékoknak. A Pick Up Chicks In Oblivion modjára mindenki felkapta a fejét. Magyar jelentése "Szedjünk fel valami pipit Oblivionban", azaz csajozzunk be, gondolnánk... Holott a dolog lényege, hogy pipiket, vagyis kiscsirkéket is pakolhatunk a hátizsákunkba! Respect Mr Siika és Mojodajojo!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vérpistike sárkányt lőtt, avagy miért sz*r a Skyrim

Morrowind: Houses for Sale mod a Youtubeon

Újra Morrowindben! Első benyomások az ESO-ról